Lounasta leppoisasti Aurajoen rannalla
Kortteliravintola RantaKerttu | Turku

Lämmintä lounasta tarjoillaan
ma-pe klo 11-14

Buffetlounas 13,70€
(lapset 5-10v. 8€)
(lapset 0-4v. 0€ ruokailevan aikuisen seurassa)
(opiskelija- ja eläkeläiskortilla -10%)

Salaattipöytä ja päivän keitto 11,50€

Salaattipöytä 9,90€
Päivän keitto  9,90€

Kaikki lounashinnat sisältävät ruokajuomaksi vettä, soodavettä ja kotikaljaa sekä jälkiruuan ja kahvin/teen.

Allergeenit

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
G = gluteeniton
VE = vegaaninen
Ilmoitathan aina allergiasi henkilökunnalle.
Lisää tietoa allergeeneistä saat henkilökunnalta.

RantaKertun lounaslista


Kortteliravintola Rantakerttu

LOUNASLISTA

   Maanantai 15.12. 

   Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

                Rannan kermaista lohikeittoa (L,G) 

          Kananpojan paistiketta koksenlaskija-jalapenokastikkeessa (L,G)

               Lihapulla-makkarapyttipannu (L,G) 

                     Tofu-Kukkakaalicurry (VE,G)

Marjakiisseli (VE,G) & Vaniljavaahto (L,G) 

 

Tiistai 16.12. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

 Punajuurisosekeitto (L,G) & Aurajuustomurua (L,G)

Pippurinen lihapata  (L,G) & Juures-perunamuusi (L,G)

Kaalikääryleet (L,G) & Puolukkasurvos (VE,G)

Lehtikaali-sienipasta (L) 

  Suklaamousse (L,G) 

 

Keskiviikko 17.12. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

Pinaattikeitto (L,G) & Kananmunat (M,G) 

Paahdettu kirjolohi (L,G) & Hollandaise-katkarapukastike (L,G) 

Uunimakkaralajitelma (L,G) & Kaalipaistos ruskistetulla voilla (L,G) 

    Soijarouhe chili sin carne (VE,G)

Päärynärahka (L,G) 

 

Torstai 18.12. 

 Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

   Hernekeitto (M,G), Vegaaninen keittiöstä 

             Jauhelihapihvit (L,G), Ruskeakastike & Paahdettu sipulimuru (L)

             Kalapihvit (L,G), Tillivoita (L,G) & Perunamuusi

         Paputäytteiset paprikat (L,G)

   Pannukakku (L), Marjahillo & Kermavaahto (L,G)

 

Perjantai 19.12. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

Paahdettu tomaattikeitto (L,G)

Nyhtöpossua bbq-kastikkeessa (L,G)

Rapeat broilerit (L,G) & Valkosipulimajoneesi (VE,G)

 Kasvis-halloumiwrapit (L)

Päivän herkku talon omasta leipomosta 



Lihojen alkuperämaat: Nauta: Suomi, Broileri: Suomi, Possu: Suomi, EU Lohi: Norja 

Lisää tietoa allergeeneista henkilökunnalta